Vital Make-up Reinigingsmelk (Lait Démaquillant)

Lait Démaquillant is een zalfachtig, niet vette reinigingscrème dat rode vruchten bevat. Met een lichte 'streling' over het gezicht verwijdert het make-up en onzuiverheden en laat het de huid schoon, zacht en soepel achter. Doordat het verstopping van de poriën voorkomt en de huid stimuleert, geeft het een gevoel van welzijn.

Vital

Vital Reinigingsgel (Gel Nettoyant)

Gel Nettoyant met kiwi verwijdert make-up en geeft een perfecte reiniging van het gezicht, zodat het de huid schoon en stralend achterlaat. Zijn werking bestaat uit het verwijderen van onzuiverheden en overtollige talg. Doordat de huid van zijn oppervlakte-toxines wordt 'bevrijd', wordt het gekalmeerd en voelt zich op zijn gemak, zodat het zijn straling terugkrijgt.

Vital Skin Freshener (Lotion Tonique )

Zacht en fris, Lotion Tonique  met komkommer en druif is ideaal om het reinigen van het gezicht te voltooien en de laatste onzuiverheden en restanten Reinigingsmelk of Gel te verwijderen. Ook verfrist en versterkt het de huid. Het heeft een hydraterende en verzachtende werking en geeft het gelaat zijn helderheid terug. Het zal de poriën vernauwen, de uitstraling van het gezicht vernieuwen en irritaties van de opperhuid kalmeren.

Vital Dagcrème normale/gemengde huid (Crème de Jour)

Hydraterende Dagcrème met extracten van perzik en abrikoos. Een licht en niet-vet product, speciaal voor de normale en gemengde huid samengesteld. Het beschermt de huid, dient als basis voor make-up en, speciaal voor gemengde huid, reguleert overtollige talg en voorkomt dat de huid gaat glimmen.

Het wapent de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf - luchtvervuiling, zon (dankzij een zonnefilter) en wind en van binnenuit (stress, vermoeidheid en evt. tabak).

Het helpt tegen veroudering van de huid door rimpels en verlies van elasticiteit en geeft de basis voor een goede make-up.

Vital Dagcrème droge/rijpere huid (Crème de Jour)

Hydraterende Dagcrème met extracten van perzik en abrikoos. Een licht en niet-vet product, speciaal voor de droge en rijpere huiden samengesteld. Het beschermt de huid, dient als basis voor make-up, voedt de huid en helpt rimpels en lijntjes voorkomen. Het wapent de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf - luchtvervuiling, zon (dankzij een zonnefilter) en wind - en van binnenuit (stress, vermoeidheid en evt. tabak).

Het helpt tegen veroudering van de huid door rimpels en verlies van elasticiteit, en geeft de basis voor een goede make-up.

Vital Nachtcrème (Crème de Nuit)

Vital Crème de Nuit met versterkte hydraterende eigenschappen, en met fruiten en vitamines, profiteert van de nachtrust voor het inbrengen van alle elementen in de huid, die deze voor herstel nodig heeft en is van essentieel belang voor een goede huidverzorging. De nacht is het ideale moment van handelen, vooral vanaf een leeftijd van 25 à 30 jaar. Vital Crème de Nuit verhoogt de capaciteit van uw huid om zich te herstellen. De activiteit van de cellen is nl., versterkt gedurende de nacht en 's morgens verkrijgt u een heldere gelaatskleur en een uitgerust gezicht. Het brengt de nodige voedingsstoffen naar uw huid, geeft een diepgaande voeding, werkt rimpelvorming tegen en geeft een gevoel van welzijn.

Vital Exfoliant Peeling (Gel Exfoliant)

Gel Exfoliant met tomaat reinigt en zuivert de opperhuid en verwijdert op een verfijnde manier de dode huidcellen. Het is verrijkt met zuren uit tomaat en microballen van jojoba, met samentrekkende en re structurerende eigenschappen en vernauwt de poriën, verfijnt de oppervlakte van de huid en laat het zacht, soepel en helder achter. Ook helpt het met het opnemen van de crèmes.

Vital Gezichtsmasker (Masque Ressourçant)

Masque Ressourçant met komkommer is zalfachtig en soepel, absorbeert exces talg en zuivert de huid en draagt bij aan het handhaven van de veerkracht. Het geeft zachtheid en souplesse en vermindert strepen. Doordat het zijn balans terugkrijgt is de huid één geworden en helder.

Vital Anti-veroudering Serum (Sérum Anti-áge)

NaturCare Vital Sérum Anti-áge, met extract van meloen, geeft een versterkte hydratering voor vermoeide huiden. Door zijn hydraterende werking wordt de huid sterker om de eerste tekenen van veroudering te bestrijden en het wordt glad, helder en mooier. Echt verzorgend voor alle typen huid. Ook verstevigt het de huid, verzacht het rimpels en gaat het de tekenen van ouderdom tegen. Er is zichtbaar resultaat na enkele dagen.

Vital Oogserum (Sérum Contour des Yeux)

NaturCare Vital Sérum Contour des Yeux, met extract van meloen, helpt een jeugdig aanblik te bewaren. Eindelijk het antwoord op het wachten van vrouwen op het geven van stevigheid en jeugdigheid rond de ogen. Werkt tegen verstopping rond de ogen, verzacht en verlicht kringen, vermindert rimpels en wallen, werkt regenererend en hydraterend voor de huid, beschermt het tegen vervuiling, vergemakkelijkt het opbrengen van make-up en helpt deze in goede staat blijven.

Tekstvak: Al onze NaturCare producten zijn op basis van Aloë Vera of Actieve Aloë
Tekstvak: Vital Huidverzorging

Aloë Vera
Swipe / NaturCare - Vital huidverzorgingVital

Handelsonderneming Beenen “Swipe”

info@beenenswipe.eu

 

 

 

0528-350262 / 06-20313999

© copyright

Webmaster Silvia Beenen

Beenen SwipeI like SwipeAloë Vera / Vital
Swipe / NaturCare - Anti-verouderings SerumVital DagcremeVtial DagcremeVital nachtcremeVital Exfoliant PeelingVital GezichtsmaskerVital oogserumVital Skin FreshenerVital ReinigingsgelVital Make-up Reinigingsmelk

Home

Index / producten

Prijzen

Adresgegevens

Beurzen

Schoonmaak producten

Prijslijst

Contact

Braderieën

NaturCare Producten

Aanbiedingen

Verkoop en/of Afhaal adressen

Markten

 

Bestellen

 

 

Home

Contact Beenen Swipe

 

De geschiedenis van Swipe

Algemene informatie schoonmaak

De kracht van Swipe

Milieu vriendelijke schoonmaak producten

Aloë Vera en Active Aloë

Mifi - info microvezel

Proefdiervrij

Bedrijven

 

 

Aanbiedingen

Bestellen

Beurzen

Braderieën / Markten

Prijslijst

Verkoop en/of afhaal adressen

 

 

Index schoonmaak producten

Milieu vriendelijke producten

Overige schoonmaak producten

DeLaval

Mifi – microvezel

Verzorging Paarden / huisdieren

Voor de was

Voor de vaatwas

Hulpartikelen schoonmaak

 

 

 

 

Index NaturCare producten

Op basis van Aloë Vera  en \ of Active Aloë:

 

Kiss Proof Lipcolour

Haarverzorging

Healthcare

Huidverzorging

Huidverzorging Vital

Lichaamsverzorging

Specifieke Aloë Vera producten

Voetverzorging

Hulpartikelen NaturCare

 

 

 

Handelsonderneming

Beenen Swipe

Silvia en André Beenen

Meester van Goorweg 24

7918 TJ Nieuwlande

 

 

© copyright

Webmaster Silvia Beenen

 

 

Telefoon:

+31 (0)528 350262

+31 (0)6 20313999

 

info@beenenswipe.eu

 

 

IBAN nummer: NL 66 RABO 0114 5650 82

BIC: rabonl 2 u

 

Ingeschreven bij de K.v.K. te Meppel nr.: 04067696